Gastronomische restaurant | La Villa in the Sky | Brussel
Une expérience culinaire de haute voltige car c’est à plus de 120 mètres de hauteur qu’est perché la structure en verre au décor contemporain et design. Une vue à vous couper le souffle, tant le midi avec un panorama unique sur toute la ville que le soir où vous mangerez la tête dans les étoiles.
247
home,page-template-default,page,page-id-247,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
La Villa in the Sky

Na het succes van pop-uprestaurant ‘C expérience’ nemen La Villa Lorraine en Alexandre Dionisio nu hun intrek op het dak van de IT Tower, een opvallend gebouw in de Brusselse skyline. De naam van het nieuwe restaurant? ‘La Villa in the sky’.

 

Een culinaire ervaring die een hoge vlucht neemt, aangezien de glazen structuur met eigentijds en stijlvol decor en zwart-witte kleuren op een hoogte van 120 meter is gelegen. Het zicht is dan ook adembenemend mooi. ’s Middags kunt u er genieten van een uniek panorama over de stad. ‘s Avonds dineert u tussen de sterren.

 

Aan het fornuis vergast sterrenchef Alexandre Dionisio u op menu’s gemaakt met seizoensproducten, dagelijks aangeleverde ingrediënten en inspiraties van het moment.

 

La Villa in the sky verwelkomt u zoals het hoort, met valet service en onthaalhostess die u vergezelt tot aan de top van de IT Tower.