la_villa_in_the_sky_logo
17 / 20

RESERVERING

We accepteren reserveringen tot 3 maanden van tevoren. Om elke reservering te garanderen, vragen we een creditcard afdruk. Deze zal alleen worden debiteren in het geval van een no-show of late annulering (minder dan 8 uur van tevoren).

MENUS

Na 13.30 en 21.00 uur zijn de menu's "Experience" en "In the sky" niet meer beschikbaar.

WACHTLIJST

Als de datum van uw voorkeur niet meer beschikbaar is, schrijft U dan in op onze wachtlijst. We nemen contact met U op als er een tafel vrij komt. Houd er rekening mee dat inschrijving op de wachtlijst geen bevestiging garandeert.

ZATERDAG

Op zaterdag bieden we alleen het in the sky menu aan.

GROEPEN

Vanwege de beperkte ruimte accepteren we tafels voor maximaal 6 personen. Voor meer dan 6 personen kan het restaurant privé worden gemaakt.

PARKEERSERVICE

Er is een parkeerservice beschikbaar voor onze klanten.

TOEGANGELIJKHEID

Het restaurant is NIET TOEGANKELIJK voor personen met beperkte mobiliteit (2 verdiepingen te voet).

DIEETBEPERKINGEN

De keuken van chef-kok Alexandre Dionisio is gebaseerd op seizoensproducten van hoge kwaliteit. Daarom kunnen we helaas niet aan veganisten en personen met gluten- en lactose-intolerantie tegemoet komen. Voor allergieën die niet van tevoren zijn gemeld, geldt een toeslag van 25€/gerecht, die de chef zal moeten aanpassen.

KLEDING

We herinneren onze klanten eraan dat een correcte kleding vereist is (geen hoeden, petten, t-shirts, korte broeken of sweatshirts).